Corona maatregelen

Laatste update: januari 2022

Kiekduun is blij om u te verwelkomen! Uiteraard doen wij ons best om uw bezoek zo verantwoord mogelijk te laten verlopen en hanteren wij extra maatregelen indien nodig.

Ondanks alle genomen maatregelen en adviezen die de overheid bekend heeft gemaakt om het coronavirus in te dammen, is onze camping open en toegankelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk op grond van deze maatregelen en adviezen. Wanneer er een reisverbod geldt om naar Ameland af te reizen, komen wij onze gasten graag tegemoet. Anders hanteren wij de RECRON -voorwaarden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren, bekijk het schema wat de mogelijkheden voor u zijn: Annuleringsschema

Receptie

  • De receptie en winkel bevinden zich in één ruimte. Mocht het binnen te druk zijn, dan vragen we u om even buiten in de serre te wachten.
  • Het is in Nederland verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes, zo ook in onze receptie. Houd er ook rekening mee dat u een mondkapje dient te dragen bij de overtocht naar Ameland.
  • We vragen u rekening te houden met de 1,5 meter afstand met zowel de overige gasten, als met onze medewerkers.

Camping

  • Ons toiletgebouw is open. We houden hier rekening met extra hygiënemaatregelen. Op de deur van het toiletgebouw staan de eventuele extra maatregelen. We vragen u hier rekening mee te houden.
  • Onze matrassen zijn voorzien van speciale matrashoezen en kunnen eenvoudig afgenomen worden. Gehuurde linnen graag in een vuilniszak retourneren bij de receptie.

Ziekte voor of tijdens het verblijf

  • Mocht u ziek worden tijdens uw verblijf: blijf in de accommodatie met corona gerelateerde klachten: verkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
  • Bij corona gerelateerde klachten, neem contact met ons op en laat u testen bij een huisarts.
  • Heeft er iemand in het gezelschap boven 38 graden koorts? Blijf dan met z’n allen in de accommodatie en neem contact met ons op. Ga pas weer naar buiten als u minimaal 48 uur koortsvrij bent en niet meer hoest.
  • Heeft u vlak voor aankomst een test laten doen? Wij verzoeken u om de uitslag van de test thuis af te wachten en neem contact met ons op.

Horeca

Door de huidige coronamaatregelen is de horeca in Nederland nog steeds dicht. Wel kunt u in uw accommodatie genieten van heerlijke gerechten voor afhalen en bezorgen. Bestel eenvoudig online via één van onze apps.

Strandpaviljoen Sjoerd
Sjoerds loket is van donderdag t/m zondag van 11.00 tot 19.30 uur open voor onder andere koffie to go, patat en snacks. Daarnaast kunt u deze dagen genieten van Sjoerds huisgemaakte pizza’s. Haal de pizza’s af bij het loket of laat het bezorgen. Bekijk het aanbod via de website en bestel eenvoudig online!

Neighbours Grill & Bites
Restaurant Neighbours, gelegen bij de camping, biedt in het weekend ook afhalen en bezorgen aan. U kunt de heerlijke gerechten van Neighbours afhalen via onze Snackcounter of laat het in uw accommodatie bezorgen. Bestel eenvoudig online!

Snackcounter
De Snackcounter is dagelijks open voor (ras)patat, snacks, heerlijke burgers én gerechten van Neighbours. Voor het afhalen van eten is een coronatoegangsbewijs niet nodig. U kunt eenvoudig eten online via onze bestelapp bestellen. Bekijk het menu en bestel eenvoudig online!

logo
QR-code NEIGHBOURS
transparent Sjoerd-tekst
QR sjoerd-ameland.nl
snackcounterkopie
QR-code SNACKCOUNTER