Corona maatregelen

Laatste update: juli 2021

Kiekduun is blij om u te mogen verwelkomen! Uiteraard doen wij ons best om uw bezoek zo verantwoord mogelijk te laten verlopen en hanteren wij extra maatregelen.

Ondanks alle genomen maatregelen en adviezen die de overheid bekend heeft gemaakt om het coronavirus in te dammen, is onze camping open en toegankelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk op grond van deze maatregelen en adviezen. Wanneer er een reisverbod geldt om naar Ameland af te reizen, komen wij onze gasten graag tegemoet. Anders hanteren wij de RECRON -voorwaarden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren, bekijk het schema wat de mogelijkheden voor u zijn: Annuleringsschema

Receptie

  • De receptie en souvenirwinkel bevinden zich in één ruimte. Er mogen niet te veel mensen tegelijk naar binnen. Mocht het druk zijn, dan vragen we u om even, buiten in de serre, te wachten.
  • Het is niet meer verplicht om een mondkapje te dragen maar we vragen u rekening te houden met de 1,5 meter afstand, met zowel de overige gasten als met onze medewerkers.
  • Betaal het liefst met pin.
  • Mocht u ziek worden tijdens uw verblijf: blijf in de accommodatie met corona gerelateerde klachten: verkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts en neem contact met ons op.
  • Buitenlandse gasten die vanwege code rood niet naar Ameland kunnen afreizen, worden door ons op de hoogte gesteld via de mail.

Camping

Toiletgebouw
Ons toiletgebouw is open. We houden hier rekening met extra hygiënemaatregelen. Op de deur van het toiletbouw staan onze maatregelen aangegeven. We vragen u hier rekening mee te houden.

Beddengoed
Onze matrassen zijn voorzien van speciale matrashoezen en kunnen relatief eenvoudig afgenomen worden. Gehuurde linnengoed graag in een vuilniszak retourneren in de receptie.

Horeca

We zijn blij dat de horeca weer open is. Uiteraard wel met enkele maatregelen die de overheid heeft aangegeven. Op dit moment geldt er geen maximaal aantal gasten in het restaurant en is er geen maximaal aantal meer voor aan één tafel. Wel moet er bij aankomst nog een gezondheidscheck worden gedaan en moeten gasten zich registeren. Sommige restaurants werken met shifttijden, houd hier rekening mee als u uiteten wilt.

Neighbours Grill & Bites
Kom heerlijk genieten in ons restaurant ‘Neighbours Grill & Bites’. Via de website www.neighbours.nu kan er eenvoudig een tafel gereserveerd worden. Voor overdag of het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Bij aankomst worden uw gegevens gevraagd voor de gezondheidscheck.

Strandpaviljoen Sjoerd
Ook Sjoerd is blij om weer open te zijn! Kom genieten van een diner met uitzicht over strand en zee. Dit kan zowel binnen als buiten, maar er kan alleen voor binnen worden gereserveerd via www.sjoerd-ameland.nl. Voor overdag kan er ook niet gereserveerd worden. Bij aankomst vragen we u om te registeren en wordt een gezondheidscheck gevraagd.

Snackcounter
Daarnaast kunt u in uw accommodatie genieten van heerlijke gerechten voor afhalen en bezorgen. De Snackcounter is dagelijks open voor diverse snacks en (ras)patat. Proef onze 100% Fries rundvlees burgers of kies voor een huisgemaakte lamsburgers van onze eigen Amelander lammeren. Bekijk het menu op www.snackcounter-ameland.nl, bestel eenvoudig online via onze bestelapp en haal de bestelling op of laat het bezorgen bij uw accommodatie!

logo
QR-code NEIGHBOURS
transparent Sjoerd-tekst
QR sjoerd-ameland.nl
snackcounterkopie
QR-code SNACKCOUNTER