Corona maatregelen

Laatste update: januari 2021

Kiekduun is blij om u te mogen verwelkomen! Uiteraard doen wij ons best om uw bezoek zo verantwoord mogelijk te laten verlopen en hanteren wij extra maatregelen.

Ondanks alle genomen maatregelen en adviezen die de overheid bekend heeft gemaakt om het coronavirus in te dammen, is onze camping open en toegankelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk op grond van deze maatregelen en adviezen. Wanneer er een reisverbod geldt om naar Ameland af te reizen, komen wij onze gasten graag tegemoet. Anders hanteren wij de RECRON -voorwaarden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren, bekijk het schema wat de mogelijkheden voor u zijn: Annuleringsschema

Receptie

  • Door de genomen maatregelen is onze winkel dicht. Daarom hebben wij de receptie verplaatst naar de ruimte, rechts van het gebouw (voorheen ook de receptie). Om contacten te verminderen, leggen wij voor elke gast een envelop klaar met alle informatie. Gasten worden hierover door ons op de hoogte gebracht.
  • Naast vragen en spoedgevallen, kunt u bij de receptie nog terecht voor kleine service dingen, voor o.a. wasmunten en zakken hout. Helaas mogen wij geen kranten meer verkopen.
  • We vragen u om een mondkapje in de receptie te dragen en rekening te houden met de 1,5 meter afstand, met zowel de overige gasten als met onze medewerkers.
  • Betaal het liefst met pin.
  • Mocht u ziek worden tijdens uw verblijf: blijf in de accommodatie met corona gerelateerde klachten: verkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts en neem contact met ons op.
  • Buitenlandse gasten die vanwege code rood niet naar Ameland kunnen afreizen, worden door ons op de hoogte gesteld via de mail.

Camping

Toiletgebouw
Ons toiletgebouw is open. We houden hier rekening met extra hygiënemaatregelen. Op de deur van het toiletbouw staan onze maatregelen aangegeven. We vragen u hier rekening mee te houden. Let op: op dit moment is alleen het rechtergedeelte van het gebouw open.

Beddengoed
Onze matrassen zijn voorzien van speciale matrashoezen en kunnen relatief eenvoudig afgenomen worden. Gehuurde linnengoed graag in een vuilniszak retourneren in de receptie.

Horeca

Helaas zijn onze restaurants ook nog steeds gesloten door de maatregelen die de overheid in het leven heeft geroepen om het coronavirus tegen te gaan. Wel kunt u in uw accommodatie genieten van heerlijke gerechten voor afhalen en bezorgen. Op dit moment hebben wij helaas niet veel afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Strandpaviljoen Sjoerd
Sjoerd is op dit moment er even tussenuit. Het afhaalloket van Sjoerd is in ieder geval tot begin februari gesloten, tevens het bezorgen van gerechten.

Neighbours Grill & Bites
Vanwege het verbouwen van de keuken kunnen wij op dit moment geen gerechten van Neighbours Grill & Bites aanbieden voor afhaal of bezorgen. We hopen eind januari weer voor u klaar te staan met onze heerlijke afhaalgerechten.

Snackcounter
De verbouwing van de keuken zit ook de Snackcounter in de weg! We hopen in de weekenden wel voor iedereen klaar te staan met onze burgers, diverse snacks en (ras)patat. De technische dienst werkt hard om dit voor elkaar te krijgen. Houd hiervoor de sociale media en onze webshop in de gaten. Via onze webshop kunt u eenvoudig online bestellen, bekijk het menu op www.snackcounter-ameland.nl, haal de bestelling op of laat het bezorgen in Nes of Buren!

snackcounterkopie
QR-code SNACKCOUNTER
logo
QR-code NEIGHBOURS
transparent Sjoerd-tekst
QR sjoerd-ameland.nl