Corona maatregelen

Laatste update: juni 2021

Kiekduun is blij om u te mogen verwelkomen! Uiteraard doen wij ons best om uw bezoek zo verantwoord mogelijk te laten verlopen en hanteren wij extra maatregelen.

Ondanks alle genomen maatregelen en adviezen die de overheid bekend heeft gemaakt om het coronavirus in te dammen, is onze camping open en toegankelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk op grond van deze maatregelen en adviezen. Wanneer er een reisverbod geldt om naar Ameland af te reizen, komen wij onze gasten graag tegemoet. Anders hanteren wij de RECRON -voorwaarden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren, bekijk het schema wat de mogelijkheden voor u zijn: Annuleringsschema

Receptie

  • De receptie en souvenirwinkel bevinden zich in één ruimte. Er mogen niet te veel mensen tegelijk naar binnen. Mocht het druk zijn, dan vragen we u om even, buiten in de serre, te wachten.
  • We vragen u om een mondkapje in de receptie te dragen en rekening te houden met de 1,5 meter afstand, met zowel de overige gasten als met onze medewerkers.
  • Betaal het liefst met pin.
  • Mocht u ziek worden tijdens uw verblijf: blijf in de accommodatie met corona gerelateerde klachten: verkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts en neem contact met ons op.
  • Buitenlandse gasten die vanwege code rood niet naar Ameland kunnen afreizen, worden door ons op de hoogte gesteld via de mail.

Camping

Toiletgebouw
Ons toiletgebouw is open. We houden hier rekening met extra hygiënemaatregelen. Op de deur van het toiletbouw staan onze maatregelen aangegeven. We vragen u hier rekening mee te houden.

Beddengoed
Onze matrassen zijn voorzien van speciale matrashoezen en kunnen relatief eenvoudig afgenomen worden. Gehuurde linnengoed graag in een vuilniszak retourneren in de receptie.

Horeca

Vanaf 5 juni mag de horeca, naast het terras, ook mensen binnen ontvangen. Uiteraard wel met enkele maatregelen die de overheid heeft aangegeven. In juni mogen er maximaal 50 gasten per keer in een restaurant zijn, maximaal 4 personen aan een tafel buiten één huishouden en moet er gereserveerd worden. Vele restaurants werken met shifttijden. Houd hier rekening mee als u uiteten wilt.

Neighbours Grill & Bites
Voor ons restaurant ‘Neighbours Grill & Bites’ kan er via www.neighbours.nu eenvoudig een tafel gereserveerd worden. Hier worden ook de shifttijden aangegeven. Voor overdag of het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Bij aankomst worden uw gegevens gevraagd voor de gezondheidscheck.

Strandpaviljoen Sjoerd
Sjoerd is blij om jullie voor het diner weer te mogen ontvangen! Diner wordt enkel binnen gereserveerd en hiervoor is reserveren verplicht. Via www.sjoerd-ameland.nl kan er een tafel gereserveerd worden. Voor overdag en het terras kan er niet gereserveerd worden. Kom gerust langs en meldt u bij aankomst als u buiten wilt genieten van een hapje of drankje. Sjoerd werkt ook met twee shifttijden en bij aankomst wordt er een gezondheidscheck gedaan.

Snackcounter
Daarnaast kunt u in uw accommodatie genieten van heerlijke gerechten voor afhalen en bezorgen. De Snackcounter is dagelijks open voor diverse snacks en (ras)patat. Proef onze 100% Fries rundvlees burgers of kies voor een huisgemaakte lamsburgers van onze eigen Amelander lammeren. Bekijk het menu op www.snackcounter-ameland.nl, bestel eenvoudig online via onze bestelapp en haal de bestelling op of laat het bezorgen bij uw accommodatie!

logo
QR-code NEIGHBOURS
transparent Sjoerd-tekst
QR sjoerd-ameland.nl
snackcounterkopie
QR-code SNACKCOUNTER