Corona maatregelen

Laatste update: maart 2021

Kiekduun is blij om u te mogen verwelkomen! Uiteraard doen wij ons best om uw bezoek zo verantwoord mogelijk te laten verlopen en hanteren wij extra maatregelen.

Ondanks alle genomen maatregelen en adviezen die de overheid bekend heeft gemaakt om het coronavirus in te dammen, is onze camping open en toegankelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk op grond van deze maatregelen en adviezen. Wanneer er een reisverbod geldt om naar Ameland af te reizen, komen wij onze gasten graag tegemoet. Anders hanteren wij de RECRON -voorwaarden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren, bekijk het schema wat de mogelijkheden voor u zijn: Annuleringsschema

Receptie

  • De receptie en souvenirwinkel bevinden zich in één ruimte. Voor de service van de camping hoeft u niet van tevoren te bellen. Mocht het druk zijn, dan vragen we u om even, buiten in de serre, te wachten. Wij verkopen op dit moment helaas nog geen kranten.
  • We vragen u om een mondkapje in de receptie te dragen en rekening te houden met de 1,5 meter afstand, met zowel de overige gasten als met onze medewerkers.
  • Betaal het liefst met pin.
  • Mocht u ziek worden tijdens uw verblijf: blijf in de accommodatie met corona gerelateerde klachten: verkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts en neem contact met ons op.
  • Buitenlandse gasten die vanwege code rood niet naar Ameland kunnen afreizen, worden door ons op de hoogte gesteld via de mail.

Camping

Toiletgebouw
Ons toiletgebouw is open. We houden hier rekening met extra hygiënemaatregelen. Op de deur van het toiletbouw staan onze maatregelen aangegeven. We vragen u hier rekening mee te houden. Let op: op dit moment is alleen het rechtergedeelte van het gebouw open.

Beddengoed
Onze matrassen zijn voorzien van speciale matrashoezen en kunnen relatief eenvoudig afgenomen worden. Gehuurde linnengoed graag in een vuilniszak retourneren in de receptie.

Horeca

Helaas zijn onze restaurants ook nog steeds gesloten door de maatregelen die de overheid in het leven heeft geroepen om het coronavirus tegen te gaan. Wel kunt u in uw accommodatie genieten van heerlijke gerechten voor afhalen en bezorgen. Bestel eenvoudig online via één van onze webshops.

Strandpaviljoen Sjoerd
Bij mooi weer is het loket van Sjoerd aan de duinzijde open voor andere koffie to go, patat en snacks. Daarnaast kunt u genieten van Sjoerds huisgemaakte pizza’s en enkele gerechten van de nieuwe kaart. Deze kunt u bij ons afhalen of op locatie laten bezorgen. Bekijk de openingstijden en bestel gemakkelijk via www.sjoerd-ameland.nl.

Neighbours Grill & Bites
Ook kunt u op uw vakantieadres genieten van de gerechten van Neighbours. Kijk op www.neighbours.nu voor het menu en bestel eenvoudig online! U kunt de gerechten afhalen bij onze Snackcounter of laat de bestelling bezorgen.

Snackcounter
De Snackcounter is dagelijks open voor diverse snacks en (ras)patat. Proef onze 100% Fries rundvlees burgers of kies voor een huisgemaakte lamsburgers van onze eigen Amelander lammeren. Tevens heeft onze Snackcounter wisselende menu’s en specials. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere pokebowl! Bekijk het menu op www.snackcounter-ameland.nl, geef de bestelling online door via onze bestelapp en haal de bestelling op of laat het bezorgen op de camping!

snackcounterkopie
QR-code SNACKCOUNTER
logo
QR-code NEIGHBOURS
transparent Sjoerd-tekst
QR sjoerd-ameland.nl