Corona maatregelen

Laatste update: november 2020

Kiekduun is blij om u te mogen verwelkomen! Uiteraard doen wij ons best om uw bezoek zo verantwoord mogelijk te laten verlopen en hanteren wij extra maatregelen.

Ondanks alle genomen maatregelen en adviezen die de overheid bekend heeft gemaakt om het coronavirus in te dammen, is onze camping open en toegankelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk op grond van deze maatregelen en adviezen. Wanneer er een reisverbod geldt om naar Ameland af te reizen, komen wij onze gasten graag tegemoet. Anders hanteren wij de RECRON voorwaarden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren, bekijk het schema wat de mogelijkheden voor u zijn: Annuleringsschema

Receptie

  • Mocht u last hebben van klachten die gerelateerd zijn aan corona, neem contact met ons op. Samen zullen wij zoeken naar een passende oplossing voor uw boeking.
  • Buitenlandse gasten die vanwege code rood niet naar Ameland kunnen afreizen, worden door ons op de hoogte gesteld via de mail.
  • Bij aankomst vragen we u rekening te houden met de 1,5 meter afstand, met zowel de overige gasten als met onze medewerkers.
  • Betaal het liefst met pin.
  • Mocht het druk zijn in onze receptie, wacht in onze serre totdat het binnen rustiger is. We vragen u om een mondkapje in de receptie/winkel te dragen.
  • Mocht u ziek worden tijdens uw verblijf: blijf in de accommodatie met corona gerelateerde klachten: verkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts en neem contact met ons op.

Camping

Toiletgebouw
Ons toiletgebouw is open. We houden hier rekening met extra hygiënemaatregelen. Op de deur van het toiletbouw staan onze maatregelen aangegeven. We vragen u hier rekening mee te houden.

Beddengoed
Onze matrassen zijn voorzien van speciale matrashoezen en kunnen relatief eenvoudig afgenomen worden. Gehuurde linnengoed graag in een vuilniszak retourneren bij de receptie.

Horeca

Door de nieuwe, verscherpte maatregelen die de overheid in het leven heeft geroepen om het coronavirus tegen te gaan, zijn onze restaurants gesloten. Wel kunt u in uw accommodatie genieten van heerlijke gerechten voor afhalen en bezorgen.

Strandpaviljoen Sjoerd
Bij mooi weer is het loket van Sjoerd aan de duinzijde open voor onder andere koffie to go, patat en snacks. Daarnaast kunt u dagelijks genieten van Sjoerds huisgemaakte pizza. Deze kunt u bij ons afhalen of op locatie laten bezorgen. Bestel gemakkelijk via www.sjoerd-ameland.nl

Neighbours Grill & Bites
Ook kunt u op uw vakantieadres genieten van de gerechten van Neighbours. Kijk op www.neighbours.nu voor het menu en bestel eenvoudig online! U kunt de gerechten afhalen bij onze Snackcounter of laat de bestelling bezorgen.

Snackcounter
De Snackcounter is dagelijks open voor diverse snacks en (ras)patat. Proef onze 100% Fries rundvlees burgers of kies voor een huisgemaakte lamsburger van onze eigen Amelander lammeren. Tevens heeft onze Snackcounter wisselende menu’s en specials. Bekijk het menu op www.snackcounter-ameland.nl, geef de bestelling online door via onze bestelapp, haal de bestelling op of laat het bezorgen in Nes of Buren!

snackcounterkopie
QR-code SNACKCOUNTER
logo
QR-code NEIGHBOURS
transparent Sjoerd-tekst
QR sjoerd-ameland.nl