Info


Openingstijden receptie

De receptie en de winkel zijn in de zomermaanden dagelijks geopend. Arriveren is dus 7 dagen in de week mogelijk. In de wintermaanden hebben wij aangepaste openingstijden. Wij zijn dan op zondag gesloten. Mocht u buiten de openingstijden aankomen, dan nemen wij contact met u op en zorgen wij voor een passende oplossing. Buiten de openingstijden zijn we uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen.

Prijzen verhuuraccommodaties

Alle prijzen zijn inclusief BTW en verbruikskosten voor gas, water en elektriciteit.

Verhuuraccommodaties

Al onze chalets worden in het hoogseizoen verhuurd voor minimaal 1 week en hebben een vaste wisseldag. Mocht u door een volgeboekte boot de oversteek niet kunnen maken op de aankomst dag, dan is er in overleg veel mogelijk! Voor al onze verhuuraccommodaties dient een aanbetaling binnen 24 uur op onze rekening te zijn bijgeschreven. Het restant dient uiterlijk 3 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bij last-minute reserveringen kan het zijn dat u verplicht bent direct te betalen of bij aankomst. Alle chalets kunt u per weekend, midweek of per week boeken. Afwijkende aankomst- en vertrekdagen zijn meestal mogelijk, neem contact op via T. 0519 542389 E. receptie@kiekduun.nl. Huisdieren zijn alleen toegestaan in het type (Solar)Chalet Plus. Tevens zijn alle accommodaties rookvrij. Het gehuurde wordt door u zelf schoongemaakt. Ook kunt u dit door ons laten doen. U dient dit tijdig aan ons door te geven. Wij vragen hiervoor echter € 70,-. Al onze chalets zijn voorzien van rookmelders en een brandblusser. Het is niet toegestaan om uw (fiets)accu’s in het chalet op te laden. Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek voor 10.00 uur.

Annuleringsfonds

Door het deelnemen in het annuleringsfonds kan men zich vrijwaren tegen kosten van annulering, veroorzaakt door een van de volgende gebeurtenissen, mits gestaafd met officiële verklaringen. Indien een officiële verklaring niet mogelijk is, behouden wij ons het recht voor een onderzoek in te stellen.
* Een plotseling opgetreden ziekte of ongeval, één der gezinsleden overkomen.

* Een sterfgeval in de familie, d.w.z. overlijden van partner, (schoon)ouders, kinderen, broers/zusters van de hoofdpersoon c.q. gezinsleden.

* Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon, door geheel of gedeeltelijke sluiting van het bedrijf waar hij/zij werkzaam is.

* Het niet varen van het veer Holwerd – Ameland, bijvoorbeeld door zware ijsgang of abnormaal hoge of lage waterstand.
Deelname aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk tot het verstrijken van de eerste betalingstermijn; het verschuldigde bedrag dient voor die datum te zijn overgemaakt.

Bij het vaststellen van de premie dient de volle te betalen huursom in aanmerking te worden genomen. De uitkering van de annuleringskosten of de afbreekvergoeding is beperkt tot de verzekeringssom. Het annuleringsfonds loopt van de dag van deelneming tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie wordt na afrekening van het genoten aantal dagen het resterend vooruitbetaalde bedrag aan u terugbetaald.
De premie bedraagt 4% van de totale huursom + € 2,50 poliskosten.